OVER ONS

Persoonlijke service, scherpe prijs

Bij Godts grond- en afbraakwerken kan u terecht voor véél meer dan alleen maar grond- en afbraakwerken. 

Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector bent u verzekerd van een persoonlijke service, een scherpe prijs én correcte uitvoering van al uw projecten. In 2009 kreeg Godts voor het VCA-certificaat voor zijn veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid.

Wilt u graag samenwerken met een ploeg ijverige vakmannen, die altijd te werk gaan binnen het vooropgestelde budget en de vooropgestelde deadlines? Wij helpen u met raad en daad.

Godts foto team - familiebedrijf

Een halve eeuw

50 jaar geleden werd Godts grond- en afbraakwerken in het leven geroepen door Rene Godts en zijn vrouw Maria De Brier. Ze vlogen er met één werknemer en één vrachtwagen meteen in. 

Familiebedrijf

Van jongs af aan werden de zonen nauw betrokken, waardoor ze op latere leeftijd de perfecte kandidaten werden om Godts BV verder uit te bouwen.

Succes

Sinds de overname door zonen, Patrick en Bart, groeide de firma tot het succesvolle bedrijf van vandaag. Nu is Godts actief in Vlaams- en Waals-Brabant én ettelijke andere provincies.

Kunnen wij U helpen?

We gaan geen uitdaging uit de weg en staan met een vakkundige aanpak, gemotiveerde werknemers en een uitgebreid machinepark klaar om al uw werken grondig uit te voeren.

Ontdek onze diensten vrijblijvend. 

Godts grondwerken
Godts afbraakwerken gebouw
Godts mecanicien job