ONZE DIENSTEN

Godts bv staat klaar voor al uw grondwerken, groot en klein.

Bij Godts kan u terecht voor de uitvoering van al uw afbraakwerken.

Op onze breekwerf verwerken wij bouwpuin tot een nieuw product, dat u kan afhalen.

Godst bv beschikt over een volledig geautomatiseerde betoncentrale.

Godts beschikt over een eigen zandgroeve met certificaat dus u kan ook voor groevezand bij ons terecht. 

Verbetering en stabilisatie met kalk voor zanderige gronden.

Godst bv is ook perfect geplaatst voor overslag en vervoer van grond via waterwegen.

Godts geeft om uw gezondheid. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. 

Voeg je koptekst hier toe

Grondwerken

Bij Godts grond- en afbraakwerken kan u terecht voor de uitvoering van al uw grondwerken. We beschikken over de nodige expertise om een breed spectrum van grondwerken uit te voeren. Graafwerken, gaande van putten tot kelders en zwembaden. Daarnaast zijn we ook specialist in het nivelleren van terreinen, plaatsen van keerwanden, aanleggen van paardenpistes, ophogen van terreinen, grondstabilisaties en grondaanvulling en bovendien zijn we ook uw partner in het leveren en plaatsen van betonnen waterputten en septische putten, recuperatiematerialen, breekzand, aanvulgrond en teelaarde.

Afbraakwerken

Voor al uw afbraakwerken, groot en klein, moet u bij Godts BV zijn. Tijdens elk project worden veiligheidsvoorzieningen hoog in het vaandel gedragen. Sloopwerken die niet correct uitgevoerd worden, kunnen namelijk gevaarlijk zijn. Daarom stellen we telkens een specifiek plan van aanpak op dat ons toestaat steeds zo veilig mogelijk te werken tijdens elke fase van het sloopproject. Daarnaast werken we voortdurend met materiaal dat aan de hoogste eisen voldoet zodat we alle werken professioneel en vlot kunnen uitvoeren. Daarenboven wordt al het puin na afbraak steeds afgevoerd met vrachtwagens naar onze breekwerf. Hier wordt het gerecycleerd, met oog voor het milieu.

Recyclage & breekwerf

Afvalproducten die resulteren uit afbraakwerken worden bij ons zo veel mogelijk gerecycleerd. Zo worden deze bijvoorbeeld hergebruikt als onderlaag tijdens infrastructuur- of grondwerken. We vinden het enorm belangrijk dat zo min mogelijk stoffen verloren gaan. Daarom investeren we graag tijd aan het sorteren en recycleren van afvalpuin, ook ter plaatse.

Op onze breekwerf kan u uw bouwpuin komen storten en wij breken dit. Bovendien zijn we aangesloten bij een certificatie instelling namelijk certipro. Onze breekwerf bevindt zich op de Leeuwerikweg 22, Tienen.

Volgende materialen kan u bij ons storten:

  • meng-, beton- en niet-teerhoudend asfaltpuin
  • sloophout
  • grond-, steen-, groen- en snoeiafval

Betoncentrale

Om duurzaamheid van begin tot eind door te trekken binnen onze onderneming hebben wij in 2011 onze activiteiten uitgebreid met een volledig geautomatiseerde betoncentrale. Onze betoncentrale heeft een capaciteit van 300m3/uur.

Volgende materialen zijn bij ons verkrijgbaar:

  • meng-, beton- en asfaltgranulaat
  • puinzeef- en groevezand
  • kalksteenslag 6/14
  • dolomiet 0/15
  • stabilisé
  • magere beton type I A en type II A

U kan storten én afhalen in één rit. Hierdoor beperkt u uw transportkosten. De materialen kunnen ook geleverd worden.

Eigen zandgroeve

Heeft u zelf geen ruimte of materiaal om voor opslag of overslag te zorgen? Dan kan u bij Godts BV terecht. We beschikken over een eigen zandgroeve met certificaat dus u kan ook voor groevezand bij ons terecht. Wij hebben ook stortplaatsen waar we uw overschotten van zuivere grond naar toe kunnen brengen. Grond wordt opgeslagen in onze tijdelijke opslagplaats en wordt gedeeltelijk vervoerd met transportschepen via waterwegen of vrachtwagens naar één van onze zandontginningen of zandgroeven.

Grondstabilisatie

Stabilisatie van gronden met kalk of cement is een volwaardige alternatief voor klassieke ontgraving en inzet van zand. Het is een eenvoudige techniek die zeer efficiënt is en bovendien economisch en ecologisch zeer voordelig.

De uitvoering van dergelijke werken verloopt in een aantal fases:
Eerst wordt de grond voorbereid door grove elementen te verwijderen en te beluchten. Daarna strooit de strooimachine zeer nauwkeurig de juiste dosering in. Vervolgens wordt alles gemengd om dan ten slotte de grond te verdichten met zware walsen.

Met kalk of cement worden gronden verbeterd, gestabiliseerd en gerecupereerd voor ophogingen, sleufaanvullingen of voor funderingen van rijwegen, parkings of industriële bouwplaatsen.

overslag en vervoer via waterwegen

Op vlak van transport biedt Godts bv een waaier aan mogelijkheden aan. Dankzij onze locatie aan het Albertkanaal in Beringen is Godts perfect geplaatst voor het vervoeren van grond via waterwegen. Van daaruit wordt het puin of zand verder vervoerd met onze vrachtwagens.

asbestverwijdering

Godts geeft om u en om uw gezondheid. De veiligheid van onze klanten tijdens afbraakwerken staat centraal. Daarom is Godts gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. 

Voeg je koptekst hier toe

OFFERTE

SOLLICITEZ