Milieucoördinator

GEZOCHT: GEDREVEN MILIEUCOÖRDINATOR (M/V/X)

Bij Godts zoeken we een heuse eco-warrior om onze missie naar een betere wereld te leiden. Jij bent de belichaming van alles wat groen en milieubewust is en je gaat geen uitdaging uit de weg om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken.

Als onze milieucoördinator ben jij de superheld die waakt over onze vergunningen en ervoor zorgt dat we helemaal up-to-date zijn met de laatste milieuregelgeving. Jij bent ons aanspreekpunt voor alles wat met het milieu te maken heeft en weet als geen ander hoe je contact moet leggen met instanties en stakeholders.

Jouw superkracht is jouw professionele bachelor of masters diploma in milieucoördinatie A of B. Met deze kennis, en je onweerstaanbare drive om de wereld te verbeteren, ben jij in staat om onze impact op de planeet tot een minimum te beperken. Je bent niet bang om de uitdaging aan te gaan en je weet dat elke actie telt als het gaat om het beschermen van onze aarde.

Als je deze oproep beantwoordt, dan ben je een teamspeler die de krachten bundelt met ons groene team. Je werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig aan de slag. Veiligheid staat voor jou voorop en je weet als geen ander hoe je georganiseerd en nauwkeurig moet werken.

En, als kers op de taart, hebben we een motiverend salarispakket, een bedrijfswagen en tal van doorgroeimogelijkheden voor je klaarliggen.

Klinkt dit als de uitdaging die je zoekt? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

SOLLICITEER

OFFERTE

SOLLICITEZ