management assistant

GEZOCHT: ONMISBARE MANAGEMENT ASSISTENT (M/V/X)!

Heb jij een onuitputtelijke bron van energie? Een proactieve houding die de show steelt? En ben jij klaar om de bedrijfsleidster bij te staan en het bedrijf vlotjes te laten draaien? Dan ben jij de onminsbare Management Assistent die wij nodig hebben! 

Als spil van ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Van het aannemen van telefoontjes tot het bijhouden van de agenda, van het archiveren van documenten tot het beheren van de administratie. Jij bent de duizendpoot die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat is nog maar het begin!

Jij houdt je ook bezig met het bestellen van kantoormateriaal en het regelen van vergaderzalen. Jij zorgt ervoor dat alles er spik en span uitziet, want de eerste indruk is alles. E-mails beheren en verzenden? Geen probleem voor jou. En het voorbereiden van dossiers en contracten? Kinderspel met jouw kennis van MS Office (vooral Word, Excel en Outlook). Jij zorgt ervoor dat elk document, rapport en presentatie perfect is opgemaakt. 

Maar dat is nog niet alles. Jij werkt ook nauw samen met de bedrijfsleidster. Je ondersteunt haar in alles wat ze nodig heeft. Dankzij jouw stipte en nauwkeurige werkwijze verlopen alle administratieve taken soepel en efficiënt. En daar blijft het niet bij. Jij hebt ook een rijbewijs B en bent perfect tweetalig (Nederlands en Frans).

Als blijk van waardering voor jouw harde werk bieden wij jou een marktconform salaris. En na een succesvolle interimperiode, ligt een vast contract op jou te wachten. 

Ben jij de dynamische duo-versterker die we zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet word jij binnenkort deel van ons team!

SOLLICITEER

OFFERTE

SOLLICITEZ